«Η Άιντραχτ καταθέτει 7-8 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Η Άιντραχτ καταθέτει 7-8 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιωαννίδη»

Κώστας Τόπας 12:17 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 21.11.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sports» της Γερμανίας, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι διατεθειμένη να βγάλει μέχρι και οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον Παναθηναϊκό να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον 23χρονο Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη. Αυτή τη φορά το γερμανικό «Sky Sports» αναφέρει ότι οι «αετοί» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον νεαρό φορ, προκειμένου να πείσουν τον Παναθηναϊκό να τον παραχωρήσουν.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι διατεθειμένη να βγάλει μέχρι και οκτώ εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα για να τον αποκτήσει άμεσα.

Παράλληλα, οι «αετοί» προχωρούν και για τη μεταγραφή του Ραφιού Ντουροσίνμι από τη Βικτόρια Πλζεν, με τους Γερμανούς να έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία μαζί του. Σκοπός της Άιντραχτ είναι μαζί με τον Ντουροσίνμι να εντάξουν και τον Φώτη Ιωαννίδη τον Ιανουάριο, γι' αυτό και πιέζουν όλες τις πλευρές για την επίτευξης της συμφωνίας.

Ολα αυτά διότι η Άιντραχτ την περασμένη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έχασε τον Ράνταλ Κόλο-Μουανί, ο οποίος πουλήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφήνοντας προίκα 95 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Ιωαννίδης: «Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:08 - 20.11.2023

Ιωαννίδης: «Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γαλλία (21/11, 21:45) και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και τη «γαλανόλευκη» και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο.

«Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται επίσης σε συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις με τον Φώτη Ιωαννίδη! Αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει περίπου 7-8 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους (Το ίδιο πακέτο με τον Ντουροσίνμι). Η Άιντραχτ πιέζει για δύο νέους επιθετικούς που θα αντικαταστήσουν τον Κολο Μουανί τον χειμώνα. Η προφορική συμφωνία με τον Ντουροσίνμι έχει πραγματοποιηθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες πρέπει να ξεκαθαρίσουν τώρα με τον Ιωαννίδη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο έγκυρος Φλοριάν Πλέτενμπεργκ.